Werkwijze

Een uitvaart is een persoonlijk afscheid. Om de sfeer van dat afscheid goed te kunnen vastleggen is het voor mij belangrijk om vooraf te bespreken wat uw wensen zijn en te weten wat het programma is. Het begint vaak met het sluiten van de kist. Daarna de aankomst bij de kerk of het crematorium en de ceremonie met eventuele sprekers. Indien gewenst ga ik mee naar het kerkhof voor het laatste afscheid. Tenslotte kan ik ook, indien gewenst, foto’s maken tijdens de koffietafel.

Tijdens een afscheidsreportage probeer ik de foto’s zo onopvallend mogelijk en op gepaste afstand te maken. Met bestaand licht, dus zonder hinderlijke flitsen. De professionele camera’s maken wat geluid tijdens het nemen van de foto, maar ik doe dat op momenten dat de aanwezigen zo min mogelijk gestoord worden.

De foto’s zijn standaard na 2 weken beschikbaar, maar u kunt zelf aangeven wanneer u er aan toe bent om de foto’s te ontvangen.

Wat u krijgt

  • Een dierbare herinnering. De sfeervolle foto’s verwerken wij in een eenvoudig stijlvol en tijdloos mini-fotoalbum (zwart-wit) met een selectie van de mooiste foto’s.
  • Foto’s om zelf uw eigen fotoalbum van te maken of te delen met familie, vrienden of kennissen. De digitale afbeeldingen (mix van kleur en zwart/wit) ontvangt u op een USB-stick.

Tarieven

U kunt uw wensen via uw uitvaartverzorger kenbaar maken, maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek bespreken we alle details en wensen en op basis daarvan maak ik dan een gespecificeerde prijsopgave. Hieronder staan een paar voorbeelden.

Pakket A bestaat uit 3 uur fotografie waarbij de afscheidsceremonie centraal staat. U krijgt een mini-fotoalbum* (20×15 cm, zwart-wit) met een selectie van de mooiste foto’s en 50-60 digitale foto’s afgeleverd op een USB-stick.

Prijs –  € 375**

Pakket B bestaat uit 5 uur fotografie met tijd voor een persoonlijk afscheid en een mooie serie beelden van de afscheidsceremonie. U krijgt een mini-fotoalbum* (20×15 cm, zwart-wit) met een selectie van de mooiste foto’s en 80-100 foto’s afgeleverd op een USB-stick.

Prijs – € 575**

Pakket C staat voor 7 uur fotografie met tijd voor het persoonlijk afscheid, de afscheidsceremonie,  laatste afscheid en koffietafel U krijgt een mini-fotoalbum* (20×15 cm, zwart-wit) met een selectie van de mooiste foto’s en 120-130 foto’s afgeleverd op een USB-stick.

Prijs – € 775**

* Wenst u geen album? Dan breng ik € 75 in mindering op bovengenoemde prijzen.

** Prijzen zijn incl. BTW en reiskosten in een straal van 50km rondom Wageningen. Bij grotere afstanden worden reiskosten in rekening gebracht.